Bonbons kopen - Eerlijk & Ambachtelijk
Winkelwagen 0

Over ons

Chocoladebox.nl is onderdeel van A.V. Webwinkels. Andreas Vergunst heeft in 2004 A.V. Webwinkels opgericht. Chocoladebox.nl is gestart in 2008. Chocoladebox is groot in chocolade voor bedrijven. Wij leveren kwaliteit en maatwerk en zorgen dat uw medewerkers of relaties zullen genieten van een heerlijk chocoladeproduct.

Centraal staat het genieten van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het bieden van een ontspanningsmoment om even echt van te genieten.

Chocoladebox levert bonbons en chocoladeproducten aan bedrijven en particulieren. Particulieren kunnen een heerlijke box met bonbons en chocolade op de site bestellen. Voor bedrijven leveren wij heerlijke chocoladegeschenken, bonbons met logo en maatwerk. Chocoladebox is ook groothandel in bonbons en levert aan winkels zoals chocolaterieen, ijssalons en ambachtelijke bakkers een topkwaliteit assortiment bonbons en verpakkingen.

Onze Chocolade

Onze chocoladeproducten zijn mooi en bijzonder lekker. Voor de producten wordt de beste Belgische chocolade gebruikt van producent Callebaut. Deze is gemaakt is van natuurlijke en eerlijke ingredienten. Onze producten worden worden ambachtelijk bereid.

Wij gebruiken chocolade van producent Callebaut. Callebaut is één van de zeldzame chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de beste cacaobonen rond de evenaar. Dankzij hun speciale banden met de lokale cacaoboeren krijgen ze toegang tot het beste van hun oogst. Bovendien roostert Callebaut de cacaobonen zelf – ook dat is zeldzaam geworden. Ze roosteren de bonen trouwens volledig, in de schil, om alle kostbare, zelfs de meest subtiele aroma’s beter te bewaren. Het levert chocolades op met een intensere, complexere en diepere cacaosmaak. Een smaak die typisch is voor alle Callebaut chocolades.

Quality Partner Program van Barry Callebaut

Eerlijke chocolade

Voor de chocolade die wij gebruiken van Callebaut wordt cacao gebruikt van het Quality Partner Program. Dit is een duurzaamheidsprogramma die als doel heeft de Cacaoboeren te ondersteunen en door begeleiding en scholing de beste cacao te maken die er is op een verantwoorde wijze.

De cacaoboeren krijgen scholing waar ze leren hoe ze verantwoord kunnen omgaan met de natuur en de kwaliteit van de cacao kunnen vergroten en leren technieken hoe ze ziekten van cacaoplanten kunnen voorkomen. De training leert ze ook op verantwoorde wijze om te gaan met hun arbeidskrachten Door de training lukt het de boeren om meer cacao te produceren van een betere kwaliteit. Zij kunnen hierdoor een beter inkomen krijgen en bereiken betere levensomstandigheden.Het Programma zorgt verder voor scholing, gezondheidszorg en schoon water. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het leven van de gemeenschappen.

Producten

Naast de producten die in de webwinkel zijn te bestellen is er veel maatwerk mogelijk. Voor Valentijn, Pasen, Sinterklaas, Kerst of andere speciale gelegenheden leveren wij heerlijke en mooie producten. Bent u op zoek naar een chocoladegeschenk van topkwaliteit, dan bent u aan het juiste adres.

A.V. Webwinkels/ Chocoladebox is telefonisch te bereiken op 0182-761233

Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@chocoladebox.nl

A.V. Webwinkels 
Jan Tinbergenstraat 16b
2811 DZ Reeuwijk

Kamer van Koophandel Rijnland: 28400281

BTW nummer: NL. 1832.82.462.B.01

  
Bankgegevens: 
ABN AMRO Bank N.V. in Boskoop 
Ten name van: A.V. Webwinkels 
Bankrekeningnummer: 42.47.06.431 
IBANnr:NL86ABNA0424706431 
BICnr:ABNANL2A